Wie ben ik

Mijn naam is Rianne Klein Selle (Ruurlo, 1970) en woon in Gorssel. Ik ben een open en spontane dame die zich snel aan situaties kan aanpassen. Ik weet van aanpakken en ben sociaal. In de omgeving van Ruurlo op het platteland ben ik geboren. En platproaten is met de paplepel in gegoten.

Tijdens mijn opleiding SPW tot activiteitenbegeleidster heb ik gemerkt dat ik graag met volwassenen werk. Zo heb ik onder ander bij een zorgboerderij veel ervaring opgedaan met ouderen met dementie en mensen met verstandelijke beperking. Het geeft me veel voldoening om ze te zien genieten van de kleine dingen.

Het werk als mantelzorgondersteuner ben ik gaan doen, omdat ik merk dat veel mensen moeite hebben om altijd een familielid, vrienden of buren te moeten vragen voor hulp. Het bieden van luisterend oor en gezelschap is vaak geen tijd meer voor. Ze huren liever iemand in en voelen zich dan minder schuldig. Het geeft mij veel voldoening als de cliënt tevreden is en geniet. Na zo’n dag ga ik met een grote glimlach naar huis!

Breien, haken en tekenen is voor mij ontspanning. Maar ook het creëren van kunstvoorwerpen, is leuk om te doen. En wat sportiever is fietsen en een stukje wandelen.