Rianne Klein Selle
Uw Hulp aan Huis

Rianne Hulp aan Huis

 Zorgen voor je naaste, familielid of vriend kan een zware taak worden, ook al doe je het met veel liefde. Je wilt ook je gezin, werk of je hobby's niet verwaarlozen. Een goede balans hebben is belangrijk.

Hier kan ik op inspelen. De rol van ondersteunende mantelzorger kan uw taken verlichten. Zo bied ik hulp bij volwassenen die geestelijk of fysieke beperking hebben. Voor je kinderen, volwassenen of ouderen een leuke en makkelijker dag maken.  Dit kan door een gezamenlijke activiteit, het begeleiden bij een bezoek elders of voor een gezellige praatje en een luisterend oor. Dierenverzorging kan ook een rol spelen. Vaak wordt onderschat hoe belangrijk een dier voor een mens kan zijn.

Graag stel ik me voor. Mijn naam is Rianne Klein Selle en woon in het mooie Gorssel. Ik ben een warm en open persoon.  Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden staat hoog in mijn vaandel. Ik ben creatief in breedste zin van het woord. zoals breien, haken, tekenen en creëren van voorwerpen. Maar ook fietsen en een stukje lopen vind ik heerlijk.